Mijn naam is Sanne; nuchtere dromer, wereldverbeteraar en levensgenieter! 

 

Zo'n 6 jaar geleden kwam ik voor het eerst bewust in aanraking met het concept mindset. Ik was op dat moment doodongelukkig met mezelf, had totaal geen zelfvertrouwen en zocht mijn 'geluk' in eten. Jarenlang had ik mijn kop in het zand gestoken, totdat ik voor een operatie in het ziekenhuis op de weegschaal moest en geconfronteerd werd met de harde waarheid: 107 kilo (ik ben 1.58 meter, dus je kunt je er een voorstelling van maken). Ik wist dat ik er écht wat aan moest doen, gooide rigoureus mijn hele levensstijl om en viel 47 kilo af. Dat was de eerste keer dat ik ontdekte waarom een juiste mindset zo belangrijk is; ik had het nóóit volgehouden als ik dat stukje van mezelf niet ook had aangepakt. Hierdoor kreeg ik niet alleen een ander lichaam maar een heel ander leven. WAUW, dat gevoel was magisch! Ik wist meteen dat ik anderen hiermee wilde helpen en schreef me in voor mijn eerste coachingsopleiding.

 

 

En daar bleef het een hele tijd (lees: jaren) bij. Ik had mijn opleiding afgerond, wilde eigenlijk heel graag aan de slag als coach maar had geen idee hoe ik dat moest aanpakken en er was altijd wel een reden waarom dat moment niet het juiste moment was. Totdat ik ineens helemaal klaar was met m'n eigen bullshit excuses. Ik keek om me heen en zag anderen wel doen wat ik ook zo graag wilde doen. Wat hadden zij wat ik niet had? Wederom vond ik mijn antwoord in mindset. Alles wat ik hier over kon vinden zoog ik als een spons in me op en probeerde ik uit. Nu, een jaar later, heb ik mijn vaste baan opgezegd, heb ik mijn eigen bedrijf en mag ik aan de slag als docent bij WILL Be Strong, waar ik mijn tweede coachingsopleiding heb gevolgd.

 

Het werken aan mezelf heeft me ontzettend veel gebracht. Niet alleen heb ik eindelijk die stappen gezet die ik al zo lang wilde zetten, ook heeft het ervoor gezorgd dat ik met hele andere ogen naar de wereld ben gaan kijken. Het leven komt met heel veel ups en downs, maar doordat ik geleerd heb de verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen sta ik nu zoveel sterker in mijn schoenen. Het is mijn droom én mijn missie om hier ook zoveel mogelijk anderen mee te helpen.